Parizer pane

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 16810 vizualizari

 

Destul de banal insa un mic dejun satios ! >:D>

 

INGREDIENTE

  • 8 felii parizer
  • 2 oua
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 linguri cu faina
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer pane:

Ouale le mixam spuma adaugand sare dupa gust.

Trecem fiecare felie de parizer intai prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Le prajim pe ambele parti in ulei incins.

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Bunica 1

03.04.2014, 13:16

Eheeeeee,asta faceam pe vremea raposatului))

Alexandra Elena 1

03.04.2014, 14:24

- Andreea - 1

03.04.2014, 14:33

Buni ...eu am ramas cu amintiri )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec multicolor